Savdoktoren
Savdoktoren
STIHL
PARTNER
OREGON
TEXAS
HELLY HANSEN
REIPAL AB
ARBOROL BIO
SEELAND
OTTER
MARKUSSON
OCEAN
SIKA
GEDORE
 
Diims - TRACKER
- Genfindingssystem
Hvad er Diims
Diims er en robust batteridrevet, elektronisk enhed, som hjælper dig til at genfinde de ejendele, hvorpå den monteres. Den er billig, effektiv og ikke mindst ekstremt let at bruge, du skal aldrig bekymre dig om at aktivere Diims - den er ALTID tændt.
 
Sådan fungerer Diims

Et landsdækkende netværk af køretøjer (f.eks. Post Danmarks postbiler), bygninger og andre stationære enheder omkring det danske gade- og vejnet vil via radiobølger automatisk registrere og kortlægge Diims enhedens sidst registrerede position på vores hjemmeside www.diims.dk. Du får nøjagtig dato og klokkeslæt samt markering på kort og adresseangivelse af Diims? Den sidst sete position med 0-200 meters nøjagtighed. Diims er således IKKE et realtids sporingssystem, hvor man permanent kan følge enheden online. Men skulle du være så uheldig at miste din ejendel, vil Diims informere dig om de sidste kendte positioner omkring det danske gade- og vejnet, og dermed øge sandsynligheden ganske markant for at genfinde din ejendel. Diims bliver registreret inden for timer, dage eller uger, når din ejendel med den påmonterede Diims enhed er inden for rækkevidde (rækkevidden er 10-200 meter) af netværket.

- Eksempel: en stjålet cykel med påmonteret Diims, som bevæger sig i gadebilledet, bliver registreret ofte, hvorimod en bådmotor først vil blive registreret, hvis den befinder sig inden for netværkets rækkevidde, f.eks. når den befinder sig på land i forbindelse med opbevaring eller transport efter et tyveri.

 

Betingelser
Du køber og abonnerer på Diims. Hvert år betaler du et beskedent beløb for at få adgang til at bruge Diims genfindingsteknologi. Med dit Diims abonnement får du et gratis login til både WEB og smart phone APP, hvor du nemt kan følge netop din(e) Diims(er).
- Yderligere informationer omkring abonnementspriser: http://diims.dk/Help/Prices
 
Vis produktside for: DIIMS TRACKER
DIIMS TRACKERDKK 239,20 eks. moms
DKK 299,00 inkl. moms
Før pris:
DKK 399,00
Genfindingssystemet - et dansk produkt
SPAR 25%
Vis produktside for: Værkstedskalender 2018, Flottere, pænere, bedre...!
Værkstedskalender 2018, Flottere, pænere, bedre...!DKK 40,00 eks. moms
DKK 50,00 inkl. moms
2018 Klassisk værkstedskunst i verdensklasse...
Email